Станете партнер од тули

Амбициозните, поврзани и фокусирани партнери треба да користат професионални мрежи за брзо распоредување станици во целните региони.
Без оглед на вашето избрано партнерство, сите партнери мора да основаат регистрирана компанија со важечки ДДВ/даночен матичен број.

Формулар за апликација

Со притискање на Испрати се согласувате со нашата политика за приватност

Зошто да станете партнер на Брик?

Лесно за лансирање

Од производствени и технички интеграции до брендирање, ние се справуваме со речиси сè што е потребно за да го започнете вашиот потфат за споделување Powerbank.

Стабилен готовински тек

Откако стратешки ќе поставите станица Brick, ќе можете да уживате во сигурен прилив на приходи во годините што доаѓаат.

Глобална поддршка

Со присуството на Брик во 30 земји и уште повеќе, партнерството со нас значи допирање на светската мрежа на знаење и колективна поддршка.

FAQs

Што можам да очекувам откако ќе ја поднесам мојата апликација?
Пред да продолжиме, Брик ќе ја разгледа вашата апликација.
Што бара Брик кај партнерот?
Постојано сме во потрага по партнери кои имаат потенцијал да го катапултираат брендот Brick и неговите производи на нови височини на нивните соодветни пазари, со што ќе донесеме нова перспектива на нашето партнерство!
Кое партнерство најмногу ми одговара?
Тоа зависи од вашите цели и ресурси.
Колку е времето на стартување?
Наш приоритет е секогаш да отпочнуваме нови партнери што е можно побрзо.
Колку ќе заработам?
Како Brick Partner, имате овластување да ги поставите цените за изнајмување во рамките на вашата мрежа на станици.