Image of charging locations in a map

Не купувајте што можете да изнајмите!

Едноставно полнач подготвен кога ви треба!
Две банкноти од тули, едната на страна

Земете тула и наполнете во движење

Не дозволувајте мртов телефон да ви го уништи денот.
Што е Брик?chevron arrow
Четири лица во канцеларија кои користат енергетски банки

Решете го проблемот со батеријата на вашиот клиент!

Вознемиреноста од батеријата може целосно да ги наруши најдобрите планови.
Нашите станициОдете на страницата „добијте станица“.

Придружете се на светот на Брик

Апликацијата Brick работи исто низ целиот свет!
Донесете Брик во вашата земја или град денес!
ПочниОдете на страницата „партнерство“.
Светска карта со активни земји означени со црвено