Насмеано лице составено од батерии за полнење

За нас

Време за приказна

Брик оживеа по немил инцидент со нова брава за стан контролирана од апликација, мртов телефон и студена ноќ.

Зборувајќи од лично искуство, можеме да ви кажеме дека луѓето почнуваат да паничат.

Ние го направивме тоа да се случи.

Економија на споделување

Да, јавните порти за полнење веќе постојат.

Надоврзувајќи се на концептот на економија на споделување, создадовме можност за движење додека се полни.

Партнерства за тули

Рано, ги сфативме предизвиците за проширување на нови пазари без да бидеме физички присутни.

Овој локализиран пристап ни овозможува да го искористиме локалниот увид за да го премостиме јазот помеѓу Brick и уникатните потреби на секој пазар.

Нашите официјални канали

Brick Technology има голем број официјални социјални канали, веб-страници и блогови.

Ве молиме следете не на нашите официјални социјални канали и блогови.

Блогови и веб-страница

 • https://brick.tech
 • https://articles.brick.tech
 • https://insights.brick.tech

Фејсбук

 • https://www.facebook.com/brickapp

LinkedIn

 • https://www.linkedin.com/company/brick-technology/

Инстаграм

 • Глобална @Brick.app
 • - Ирска (brickapp_ireland)
 • - Мароко (brickapp_morocco)
 • - Панама (brickapp_panama)
 • - Австралија (brickapp_australia)
 • - Турција (brickapp_turkiye)
 • - Грузија (brickapp_georgia)
 • - Србија (brickapp_serbia)
 • - Перу (brickapp_peru)
 • - Германија (brickapp_germany)
 • - Словачка (brickapp_slovakia)
 • - Хрватска (brickapp_croatia)
 • - Берлин (brickapp_berlin)
 • - Лондон (brickapp_london)
 • - Флорида (brickapp_florida)
 • - Кипар (brickapp_limassol)
 • - Нигерија (brick.ng)
 • - Канада (brickapp_canada)
 • - Финска (brickapp_finland)
 • - Гејнсвил (brickapp_gainesville)
 • - Унгарија (brickapp_hungary)