Земете станица за Power Bank

Добијте станица за напојување од тули за вашето место, бесплатно.
Сакам станица
Рака добива напојување од тули од станица
Четири лица во канцеларија кои користат енергетски банки

Преносливи полначи за задоволни клиенти!

Телефоните се користат за се, што значи дека е голем проблем кога ќе умрат.
Сакам станица

Што значи ова за вас

Муштеријата

не го прекинувајте протокот, полнете го телефонот додека сте во движење

Вработените

нема повеќе барања за полначи, нема повеќе телефони зад шалтерите

Местото на одржување

Покажете го вашето место во нашата апликација со илјадници неделни корисници
Енергетска банка поврзана со телефон

Зошто Брик?

Зголемете ја продажбата

Клиентите се задржуваат подолго и се чувствуваат посреќни кога не мора да се грижат за нивната батерија.

Целосно автономно.

Нашите станици се целосно автоматизирани и испорачани подготвени за работа.

Ние се грижиме за се

Ние се справуваме со корисничка поддршка и ги полниме станиците за вас.
Сакам станица
Нашите станици
Шест слот Брик за изнајмување станица

6 слот

Колибата

The Hut е нашата најмала станица, совршена за ресторани, барови, кафулиња, конференциски места и рецепции и зазема помалку простор од хартија А4.
Димензии: 14 x 21 x 14 cm
Влез: 12V/10A
Излез: 5v/2A
Потрошувачка: средна.
(помалку ако се наплаќаат сите енергетски банки)

Направете како франшизи од повеќе од 40 земји низ светот - станете партнер на Brick

Станете дел од светот на Брик!
Аплицирајте овде
Глобус со црвени локациски иглички
Чувајте ги вашите електронски уреди наполнети во движење со Brick.
Симни ја апликацијата
Жена држи напојување од тули пред станица