Стартувајте, управувајте

Нашето решение за споделување енергетска банка е вашиот најбрз пат од идеја до пазар.
Аплицирај овде
Три тули за напојување и графички линии кои покажуваат позитивни резултати
Светски глобус со индикации за тоа каде работи Брик

Донесете го Брик на вашиот пазар како партнер

Brick успешно се лансираше на повеќе од 25 пазари од Панама до Австралија со нашата платформа за градење и развивање на вашата мрежа за споделување на енергетски банки.
Аплицирајте овдеОдете во документот „цена“.

Започнете како партнер од тули

Без разлика дали сакате да создадете бизнис од големи размери или да додадете пасивен приход во вашето портфолио за штедење, ние имаме партнерско решение за вас.
фотографија со геолокација со црвена точка

Оператор на пазарот

Постигнете заситеност на пазарот заедно со нас преку пазарна ексклузивност за време на проширувањето, целосен пристап до вашиот посветен менаџер за успех на партнерите и корисни кредити за раст.
Резервирајте демо
зелена карта навигација на слотови

Мрежен партнер

Партнерство фокусирано на независно градење на портфолио за пасивни приходи.
Резервирајте демо

Запознајте некои од нашите постоечки партнери

Од креативни партнери во Перу до големи деловни франшизи во Австралија и Кенија, партнерите на Брик имаат различно потекло, но слични искуства со лансирањето на Брик на нивните пазари.
Партнер во Шкотска

Партнер Шкотска

Најдоброто нешто е што вие самите заработувате пари и што вие сте тој што контролира сè.
Партнер во Хрватска

Партнер Хрватска

Ми се допаѓа колку едноставно беше партнерството.
Оператор на пазар во Канада

Партнер Канада

Производот веднаш се вклопуваше со нашето постоечко портфолио на производи, одлично беше да го прошириме нашиот бизнис на таков начин без напор.
Не грижи се, те имаме.
Тули обезбедува
Растеме икона во картичка

Развој на хардвер

Тули обезбедува
Растеме икона во картичка

Развој на софтвер

Сè што правите е
Растеме икона во картичка

Бизнис РАЗВОЈ

Тули обезбедува
Растеме икона во картичка

Поддршка на клиентите

Тули обезбедува
Растеме икона во картичка

Техничка поддршка

Не грижи се, те имаме.
Слика на станица на мали и средни електрани

Хардверот

Избегнувајте го стресот и гужвата од управувањето со синџирот на снабдување.
Резервирајте демоЛинк до резервација
Слика на контролната табла од тули
Слика во внатрешноста на апликацијата Brick

Апликацијата Brick

Активно ја развиваме апликацијата врз основа на точки на податоци од целата мрежа на Брик за да ги подобриме перформансите и доверливоста на апликацијата.
Научи повеќеВрска за да дознаете повеќе за апликацијата Brick
Слика на различни платежни услуги што ги обезбедува Брик

Плаќања

Интеграциите за плаќање со тули ви овозможуваат да започнете каде било во светот без да се мачите со техничките детали - ве имаме.
Научи повеќеЛинк до страницата за
Слика која го објаснува односот на надоместокот за изнајмување помеѓу вас како партнер и Брик

Поделбата на приходите

Како пазарен оператор, вашиот удел е 85% од приходот од изнајмување.
Дознај повеќеЛинк што ве води до страницата за нас
Слика која покажува различни жанрови на успех на партнерот

Партнерски успех

Ние сме посветени на успехот на секој партнер, а вие ќе добиете посветен партнер за агент за успех, како и пристап за учење од останатите мрежни партнери низ нашата заедница.
Научи повеќеЛинк за да дознаете повеќе

Научи повеќе

5 чекори за да започнете

Како всушност да започнам како партнер на Brick?

Научи повеќеЛинк за да дознаете повеќе

Колку ќе чини да се започне?

Како и со секоја инвестиција, има трошок за почеток.

Научи повеќеЛинк за да дознаете повеќе

Трошоци за потрошувачка на енергија

Љубопитни за потрошувачката на енергија на станиците?

Научи повеќеЛинк за да дознаете повеќе

Што можам да очекувам да заработам?

Кое е времето на исплата?

Научи повеќеЛинк за да дознаете повеќе

Каква помош ќе добијам по потпишувањето?

Што всушност подразбира програмата за успех на партнерот?

Научи повеќеЛинк за да дознаете повеќе

Како да го промовирам бизнисот?

Дали сте загрижени за тоа како всушност да ја промовирате вашата мрежа?

Научи повеќеЛинк за да дознаете повеќе
Истражете ги ситеЛинк до сите картички за учење повеќе

Frequently Asked Questions

Дали има трошоци за стартување?
Нема трошоци за стартување, само трошоци за купување станици и месечна претплата за станица од 5 евра по станица.
Што го издвојува Brick од другите компании за споделување на енергетски банки?
Она што го издвојува Brick од другите компании за споделување на моќни банки е тоа што им нудиме на нашите партнери на Оператори на мрежа и пазар можност да ја лиценцираат нашата платформа за користење на нашиот бренд и услуга и по потпишувањето сè е подготвено.
Какви видови можности и партнерства постојат со Брик?
Имаме два различни типа на партнерства што ги нудиме во Brick, партнерство со мрежа и партнерство со оператор на пазар.

Не го гледате одговорот што ви треба?

Во ред е.