Водечки производи за вашиот бизнис за споделување на енергетски банки

Започнете сега
Енергетска банка од тули што полни телефон

Тулата

Не се врзувајте за ѕидот

Земете го вашиот Brick со себе и полнете во движење со вградени кабли за iPhone, Type-C и Micro USB.

5 до 100% за кратко време

Брик има моќ да ги земе повеќето телефони од 5% до 100% за 1 час или помалку.

Издржлива и совршена големина

Тулата е издржлива и направена за носење со вас доколку се полните додека сте во движење.

Апликацијата

Рационализирана апликација

Нашата апликација за Android и iOS е едноставна и прифатлива за корисниците: скенирајте ја станицата, изнајмете тула, наплаќајте додека сте во движење и вратете се на која било станица.

Повеќе карактеристики

Карактеристики за корисници и поврзани места за подобрување на искуството.

Секогаш се подобрува

Секогаш работиме на нови функции и надградби во соработка со нашите партнери.
Телефон со отворена апликација Brick
Телефон со отворена апликација Brick
Нашите станици
Шест слот Брик за изнајмување станица

6 слот

Колибата

The Hut е нашата најмала станица, совршена за ресторани, барови, кафулиња, конференциски места и рецепции и зазема помалку простор од хартија А4.
Димензии: 14 x 21 x 14 cm
Влез: 12V/10A
Излез: 5v/2A
Потрошувачка: средна.
(помалку ако се наплаќаат сите енергетски банки)
Неколку слики од екранот на административната табла на Brick

Интелигентно управување со станицата

Увидите ви помагаат да растете

Анализата за изнајмување и места ви помага да стекнете увид во вашиот бизнис, помагајќи во оптимизација на работата и зголемување на приходите.

Операции на прв поглед

Обезбедуваме моќна контролна табла од која можете да управувате со секоја станица, место и powerbank.

Управувајте со вашата мрежа

Додајте ги сите информации за местото на одржување и веднаш активирајте ја станицата за да ги максимизирате вашите изнајмувања.

Повеќе интеграции,

Преку Brick сте поврзани со апликации, системи и решенија за автоматизирање на работните текови и развој на вашиот бизнис
Контактирајте неОдете во делот „Контактирајте со нас“.
Неколку логоа на различни услуги со кои Brick се интегрира

Сакате да станете партнер од тули?

Контактирајте не
Рака што вметнува енергетска банка во станица