Накратко, нашата политика за приватност

Брик дава приоритет на личниот интегритет и работи активно на обработка на вашите лични податоци со најголема грижа. https://www.brick.tech/en-se/privacy

Што е политика за приватност
Објаснуваме како Brick се справува со податоците во своето работење преку политика за приватност.
Типот на податоци што ги користиме
Постојат два начина на кои ги добиваме вашите лични податоци.
Зошто ги користиме вашите податоци
Ние постојано работиме на подобрување на Брик.
Извезување, отстранување
Во принцип, имате право на:
Усогласеност
Ја преземаме нашата одговорност сериозно да ги заштитиме вашите податоци и приватност.
Одржување на вашите податоци безбедно
Ние практикуваме минимизирање на податоците, што значи дека собирањето податоци го ограничуваме само на она што е потребно за исполнување на одредена цел.

Не го гледате одговорот што ви треба?

Во ред е.
Лого за очи

Транспарентност

Ја цениме транспарентноста.
Лого на книгата

Отвореност

Се чувствуваме одговорни
Лого на личност

Вашите податоци

Ваше е, не наше.