Решение за полнење телефон за арени

Не дозволувајте слабата батерија да ја троши возбудата од вашите настани.
Нарачајте станица
Три тули за напојување и графички линии кои покажуваат позитивни резултати
Слика на бејзбол стадион

Придружете се на светот на Брик

Луѓето сакаат да го доловат секој момент за да го споделат со своите најблиски или да го чуваат како спомен за себе.

Искуство со настанот

Секој момент заслужува да се долови и сподели.

Безбедност

Покажете ја вашата посветеност да создадете удобно и безбедно опкружување за вашите посетители помагајќи им да останат поврзани пред, за време и по настанот.

Прилагодливост на уредот

Нашите енергетски банки 3-во-1 доаѓаат со полначи достапни за Android, iPhone и Type-C.

Како да започнете

Го поттикнавте вашиот интерес да добиете станица за напојување од тули?
Слика на статистика на Брик

FAQs

Кои станици би ги препорачале за арени?
Арените или стадионите можат да примат голем број луѓе.
Каде треба да поставам станица за напојување?
Поставете ја станицата на локација која е погодна и достапна за посетителите.
Како функционира изнајмувањето?
Корисникот може да изнајми powerbank со скенирање на QR-кодот на станицата со користење на апликацијата или веб-страницата Brick.
Кој е одговорен за поддршка и одржување на клиентите?
Ние сме!
Што се случува откако ќе нарачам станица?
Откако ќе ја нарачате вашата станица, Brick HQ ќе ве контактира за да ја потврдите нарачката на станицата.

Истражете која станица најмногу ќе ви одговара

Откријте ги нашите производи
Тула на лисја