Решение за полнење телефон за трговски центри

Не дозволувајте празната батерија да ги истроши вашите купувачи.
Нарачајте станица
Три тули за напојување и графички линии кои покажуваат позитивни резултати
Внатре во трговскиот центар

Придружете се на светот на Брик

Денешното дигитално доба го трансформираше купувањето.

Зголемете го времето на престој

Со станиците за напојување Brick, нема потреба вашите клиенти да ги скратуваат своите излети.

Искуство во шопинг

Дозволете им на купувачите практичноста да ги користат технологиите за малопродажба достапни во вашиот трговски центар без да остане без батерија.

Зголемете го пешачкиот сообраќај

Слабите батерии ги менуваат приоритетите, станицата за напојување ќе ги привлече оние на кои им треба брзо полнење.

Некои од нашите трговски центри

Како да започнете

Го поттикнавте вашиот интерес да добиете станица за напојување од тули?
Слика на статистика на Брик

FAQs

Кои станици би ги препорачале за трговски центри?
Имајќи го предвид високиот сообраќај на трговските центри.
Каде треба да поставам станица за напојување?
Станиците на powerbank треба да бидат поставени на пристапна и погодна локација за купувачите.
Како функционира изнајмувањето?
Корисникот може да изнајми powerbank со скенирање на QR-кодот на станицата со користење на апликацијата или веб-страницата Brick.
Кој е одговорен за поддршка и одржување на клиентите?
Ние сме!
Што се случува откако ќе нарачам станица?
Откако ќе ја нарачате вашата станица, Brick HQ ќе ве контактира за да ја потврдите нарачката на станицата.

Истражете која станица најмногу ќе ви одговара

Дознајте повеќе за корисничкото искуство
Тула на лисја