Решение за полнење телефон за сите места

За волја на вистината, станиците за напојување од тули може да се постават насекаде.
Нарачајте станица
Три тули за напојување и графички линии кои покажуваат позитивни резултати
Телефон фотографира додека се полни со тула

Придружете се на светот на Брик

Станицата за напојување е разноврсно и практично решение кое може да биде од корист на секое место.

Прилагодливост на уредот

Нашите енергетски банки 3-во-1 доаѓаат со полначи достапни за Android, iPhone и Type-C.

Разновидност на станицата

Нашите станици може да се постават насекаде, од настани на отворено до внатрешни простори, доколку имаат пристап до извор на енергија.

Погодност за полнење

Станиците за напојување од тули нудат совршена комбинација на практичност и поврзување.

Некои од нашите места

Станица Брик со средна големина во автобус во Шведска

Голем 48 слот Брик станица
The Hut, мала станица за напојување од тули

Станица од тули со средна големина на штанд

Лице што враќа Powerbank од тули

Лоцирање станици од тули во апликацијата

Како да започнете

Го поттикнавте вашиот интерес да добиете станица за напојување од тули?
Слика на статистика на Брик

FAQs

Кои станици би ги препорачале?
Тоа зависи од големината и сообраќајот на вашето место!
Каде треба да поставам станица за напојување?
Повторно, зависи од вашето место на одржување!
Како функционира изнајмувањето?
Корисникот може да изнајми powerbank со скенирање на QR-кодот на станицата со користење на апликацијата или веб-страницата Brick.
Кој е одговорен за поддршка и одржување на клиентите?
Ние сме!
Што се случува откако ќе нарачам станица?
Откако ќе ја нарачате вашата станица, Brick HQ ќе ве контактира за да ја потврдите нарачката на станицата.

Ве интересира како функционира процесот на изнајмување?

Дознајте повеќе за корисничкото искуство
Тула на лисја