Поддржете прашања и одговори

Имате прашање?

Што да направам ако ми го наплатија износот на резервацијата, но не беше исфрлена ниту една банка за напојување?
Ако не е исфрлена ниту една банка за напојување, тогаш резервираната сума ќе се ослободи во рок од 30 минути.
Што да направам ако ја вратам електричната банка, но изнајмувањето е сè уште активно?
Прво, обидете се да ја рестартирате апликацијата;
Што да направам ако ми наплатија премногу и/или сакам да побарам враќање на парите?
Се извинуваме за непријатностите што ги доживувате.
Што да направите ако енергетската банка не работи/полни?
Се извинуваме за непријатностите што ги доживувате.
Како да пријавам расипана енергетска банка или станица?
Ве молиме пријавете ни го проблемот преку нашиот тим за услуги на клиентите на нашата апликација или веб-локација.
Што правиме ако ја изгубам банката за напојување?
Ако изгубите изнајмена електрична банка, ве молиме контактирајте ја нашата служба за корисници веднаш за да ја пријавите загубата.
Колку треба да платам за да изнајмувам енергетска банка?
Надоместоците за изнајмување за нашите енергетски банки варираат во зависност од времетраењето на изнајмувањето и од каде сте ја подигнале вашата енергетска банка.