Станете лидер во технологијата за споделување

Брик успешно го лансиравме на шведскиот пазар, по многу замки.
Аплицирајте овде
Жена држи напојување од тули

Стартувајте со брзина, без стрес

Индустријата за споделување се движи брзо.

Станете партнер

Водечки производи за вашиот бизнис за споделување на енергетски банки

Бевме таму, го направивме тоа.

Откријте ги нашите производи
Станица заедно со достигнувања од пресвртница

Ние ви помагаме да успеете

Посветени партнерски менаџери за успех кои ви помагаат на секој чекор од патот, од нарачка до продажба до места.
Почни
Неколку слики од екранот на административната табла на Brick

Како ви помагаме да успеете

Ние ви ги обезбедуваме сите алатки што ви се потребни за да успеете.
Резервирајте демо

Најдете соодветен договор за партнерство

Цените може да се разликуваат во зависност од регионот, дознајте кои се вашите цели и ајде да најдеме договор што ќе работи за вас.
Започнете од 4580 €

Мрежен партнер

Партнерство фокусирано на независно градење на портфолио за пасивни приходи.
  • check Започнете од 20 станици
  • check Личен пристап до контролната табла
  • check Бидете дел од локалната мрежа
  • check Независно растејте ја вашата мрежа
  • check Придружете се на глобалната партнерска мрежа
Почни
Добијте прилагодена понуда за вашиот пазар

Оператор на пазарот

Партнерство фокусирано на постигнување заситеност на пазарот заедно со Брик.
  • check Започнете од 100 станици
  • check Пристап до контролната табла на тимот
  • check Ексклузивност на вашиот пазар
  • check Програма за успех на партнерите
  • check Цели
Почни