Жена држи напојување од тули пред станица за изнајмување

Како работи

Телефон со QR скенер пред две станици за изнајмување

СКЕНИРАЊЕ

QR кодот на една од нашите станици
Енергетска банка од тули

ИЗНАЈМУВАЊЕ

тула со вградени кабли за Android, iPhone и Type-C
Батерија за полнење, опкружена со иглички за локација

НАПЛАТА

кој било од вашите уреди со Brick, каде и да сте
Телефон кој прикажува неколку иглички за локација

ВРАЌАЈ

Powerbank во која било станица на Брик.

Симни ја апликацијата

Симни ја апликацијатаСимни ја апликацијата
Две банкноти од тули, едната на страна

Земете тула и наполнете во движење

Чувајте ги вашите електронски уреди наполнети во движење со изнајмување тули во ваша близина.
Контактирајте неОдете во делот „стапи во контакт“.

Добијте своја сопствена станица денес!

Придружи ни се!
Рака што вметнува напојување од тули во станица

Придружете се на светот на Брик

Апликацијата Brick работи исто низ целиот свет!
Донесете Брик во вашата земја или град денес!
ПочниОдете на страницата „добијте станица“.
Светска карта со активните земји означени со црвено