Решение за полнење телефон за аеродроми

Не ги ограничувајте вашите патници на штекер.
Нарачајте станица
Три тули за напојување и графички линии кои покажуваат позитивни резултати
Внатре во аеродром на зајдисонце

Придружете се на светот на Брик

Патниците се потпираат на своите телефони за комуникација, забава и документација додека патуваат.

Оптимизација на аеродромот

Оптимизирајте го аеродромското искуство за современиот патник и задоволете ги нивните потреби кои се развиваат.

Аеродромски ангажман

Овозможете им на патниците слобода да шетаат наоколу и да ги користат аеродромските услуги додека ги полнат своите уреди.

Аеродромско искуство

Подобрете го аеродромското искуство и вкупната вредност на аеродромските услуги и угледот.

Како да започнете

Го поттикнавте вашиот интерес да добиете станица за напојување од тули?
Слика на статистика на Брик

FAQs

Кои станици би ги препорачале за аеродроми?
Поради големиот сообраќај на луѓе, аеродромите бараат голем капацитет за полнење.
Каде треба да поставам станица за напојување?
Поставете ги станиците и на воздух и на лизгање на земјиштето блиску до портите, местата за чекање, рестораните, транзитните салони или информативните бироа за да им овозможите лесно полнење и на патниците и на оние кои ги чекаат своите пријатели или семејството!
Како функционира изнајмувањето?
Корисникот може да изнајми powerbank со скенирање на QR-кодот на станицата со користење на апликацијата или веб-страницата Brick.
Кој е одговорен за поддршка и одржување на клиентите?
Ние сме!
Што се случува откако ќе нарачам станица?
Откако ќе ја нарачате вашата станица, Brick HQ ќе ве контактира за да ја потврдите нарачката на станицата.

Истражете која станица најмногу ќе ви одговара

Дознајте повеќе за корисничкото искуство
Тула на лисја