Решение за полнење телефон за шипки

Не дозволувајте празната батерија да биде бум за вашите гости.
Нарачајте станица
Три тули за напојување и графички линии кои покажуваат позитивни резултати
Луѓе кои се дружат внатре во бар

Придружете се на светот на Брик

Ништо не може да ја уништи добрата ноќ повеќе од мртвата батерија на телефонот.

Понудете погодност

Вашите гости ќе ја ценат удобноста да можат да ги полнат своите уреди додека се дружат, продолжувајќи го нивниот престој и табот.

Прилагодливост на уредот

Нашите енергетски банки 3-во-1 доаѓаат со полначи достапни за Android, iPhone и Type-C.

Безбедност

Помогнете им на вашите гости да останат поврзани и безбедно да се вратат дома по ноќно излегување со целосно наполнет уред.

Како да започнете

Го поттикнавте вашиот интерес да добиете станица за напојување од тули?
Слика на статистика на Брик

FAQs

Кои станици би ги препорачале за барови?
Во зависност од големината на вашиот бар, препорачуваме или The Hut, нашата мала станица со 6 места или The Condo, станица со средна големина со 12 отвори.
Каде треба да поставам станица за напојување?
Станицата треба да биде достапна и лесно да се најде.
Како функционира изнајмувањето?
Корисникот може да изнајми powerbank со скенирање на QR-кодот на станицата со користење на апликацијата или веб-страницата Brick.
Кој е одговорен за поддршка и одржување на клиентите?
Ние сме!
Што се случува откако ќе нарачам станица?
Откако ќе ја нарачате вашата станица, Brick HQ ќе ве контактира за да ја потврдите нарачката на станицата.

Истражете која станица најмногу ќе ви одговара

Откријте ги нашите производи
Тула на лисја