Добредојдовте на портата за место

Со Brick, вашите посетители имаат непречен и лесен начин за полнење на нивните телефони!

Како да ја поставам мојата станица?
Како функционира Брик
Контактирајте со поддршката
Корисниците имаат проблеми/прашања?
Може ли да изнајмувам бесплатно?
Да, ако работите на место со една од нашите станици, треба да можете бесплатно да го користите Brick!
Мојата станица е скршена
Многу ми е жал што го слушам тоа!
Нарачајте нови станици
Одлично! ние овде и можете да нарачате нови станици.